Adult Sensitive 10 kg
db

Adult Sensitive 10 kg

A termék ára: 16 000 Ft

Az új FLATAZOR CROCTAIL sorozat a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelel melyekkel egy életen át táplálhatja macskáját.
A FLATAZOR CROCTAIL célja, hogy a felhasznált természetes összetevők segítségével kiegyensúlyozott magas szintű táplálást biztosítson.
A FLATAZOR CROCTAIL fejlesztése során a legfontosabb szempont, a macskáknak megalkotni a lehető legjobbat mely egész életen át kiváló egészségi állapotot biztosít, a legkiválóbb minőségben.
A FLATAZOR CROCTAIL tápláló menüi változatos lehetőségeket biztosítanak az etetésben különböző ízvilágok szerint. (baromfi,hal...) Könnyen emészthető összetevőket tartalmaznak az ízletesség megtartása mellett.
A FLATAZOR CROCTAIL a jó közérzet megőrzése mellett biztosítja a vizelet megfelelő ph értékét.

A különböző emésztési zavarok esetén melyek akár bőrproblémákat is eredményezhetnek, nem megfelelően kerűl a tápanyag feldolgozása a belekben. Az allergia kialakulása nagyban csökkenthető természetes anyagok mint tápióka, rízs hozzáadásával.
A hozzáadott növények mint pl.áfonya,hanga...segítenek megelőzni a húgyuti problémákat.Se búzát, se szóját nem tartalmaz,a rízs és tápióka pedig biztosítja a megfelelő emésztést. A felhasznált alapanyagok mint például tojás, kukorica, hal, rízs szintén segítik az emésztést.Az alacsony ásványianyag tartalom segít elkerülni a vese túlterhelését.

Összetevők: Szárított csirke, kacsa és pulykahús, kukorica, tápióka, kacsazsír, előfőzött fehérje, rizs, lenmag, kukoricaglutén, almarost, tojáspor, állati zsiradék, szárított hal, hidrolizált állati fehérje, növényi zsiradék, ammónium-klorid, céklapép, autolizátum halból (0,6% szerves lizátum), kálium-szulfát, medveszőlő, hanga, tengeri só, metionin, tőzegáfonya, betyárkóró, fruktooligoszacharidok, yucca, taurin, tartósítószer, vitaminok és nyomelemek.
Beltartalmi jellemzők: Fehérje 32%, Zsír 20%