Kitten száraztáp 7,5 kg
db

Kitten száraztáp 7,5 kg

A termék ára: 10 200 Ft

A KiS-KiS KITTEN speciálisan kölyökmacskák részére került kifejlesztésre, az állattakarmányozás területén nemzetközileg elismert holland szakemberek közreműködésével.

A KiS-KiS KITTEN kiváló minőségű proteinnel kombinált magas tápértékével támogatja a kölyökmacskák ideális fejlődését. A nagy mennyiségű vitamin és nyomelem erősíti az immunrendszert, és vitalitást kölcsönöz a kölyökmacskáknak.
Vemhes nőstényeknek is ideális eledel, mivel főleg a vemhesség utolsó 3-4 hete alatt a tápanyagigényük jelentősen megemelkedik. Ily módon macskája tartalékot tud felhalmozni, amely szükséges a későbbi tejtermeléshez.

Tulajdonságai:

  • Vizelet pH Kontroll (a vizelet pH-ja kb. 6.3, alacsony magnézium- (Mg) és foszfortartalom (P)): Csökkenti az ammónia mennyiségét.
  • Szőrlabda kontroll: Az alacsony viszkozitású rostok stimulálják a bélmozgást, és kontrollálják a szőrlabda-képződést. EPA+DHA (omega-3 polyunsaturated fatty acids): Támogatják az immunrendszer működését, és a bőr kondícióját. Csökkentik az atópiás bőrgyulladás során kialakuló gyulladásos reakciókat, és a csont-ízületi gyulladást. Az omega 6 és 3 zsírsavak az ideális arányban vannak jelen az eledelben.
  • Prebiotikumokkal gazdagítva (MOS+FOS): Elősegíti a belekben élő jó baktériumok szaporodását, így pozitív hatást gyakorol a bélműködésre és az ürítésre.
  • Szagkontroll: A Yucca schidigera kivonat természetes ún. saponint tartalmaz, mely csökkenti a salétrom keletkezését (ammónia, karbamid, nitritek és nitrátok), és csökkenti a káros gázok kibocsátását, illetve a széklet és vizelet kellemetlen szagát. Továbbá, - a Moháve jukka kivonatnak köszönhetően – javítja a tápanyagfelvételt, ezáltal pozitív hatással van a bélflórára. A speciális vitaminok hatékony kombinációja segíti a látóképességet, és segít megelőzni ennek romlását a kor előrehaladtával.