Adult Lamb 15 kg
db

Adult Lamb 15 kg

Akció: 13 600 Ft
Régi ár: 14 060 Ft

Brit Lamb & Rice

Komplex eledel bárányhúsos és rizses táp, allergiát nem kiváltó étkezéshez, allergiás kutyák, emésztési zavarokban szenvedő kutyák és a bárányhúst tartalmazó tápokat kedvelő kutyák részére A Brit eledelek kiváló minőségű, tenyésztői felhasználási célú eledelek.

Az eledelek professzionálisan összeállított beltartalma és kiegyensúlyozott tápanyag összetétele garantálja az eledellel táplált állatok egészségét és megelégedettségét. Tekintettel a táplálék fokozott emészthetőségére a napi tápadagot úgy állapítottuk meg, hogy az ne terhelje a szervezetet és az emésztőrendszert, mindamellett fedezze az egészséges állat tápanyag igényét.

A Brit egyedülálló összetevőket tartalmaz - lazac olaj a fényes szőrzetért, ásványi anyagok kombinálása (glukózamin, chondroitin és MSM) az egészséges ízületekért, valamint vitaminokat, nyomelemeket és aminosavakat a szervezet általános egészségéért és ellenálló képességéért. A Brit eledelek a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelően, az ISO 9001 szabvánnyal összhangban készülnek. A gyártási folyamatot HACCP technológiával állandóan felügyeljük. A Brit eledelek rendszeres fogyasztása biztosítja valamennyi kutya illetve macska egészségét és vitalitását a tenyésztő maximális elégedettsége mellett.
Kiváló minőségű bárányproteint tartalmaz, az allergiát nem kiváltó étkezéshez és az egészséges emésztés érdekében

Összetétel: bárányliszt, rizs, szárított cukorrépa szeletek, baromfizsír, napraforgóolaj, ásványi anyagok, dl-metionin, l-lizin, réz-szulfát-víz (cuso4 x 5h2o), a vitamin, d3 vitamin, e vitamin (alfa-tokoferol).

Etetési utasítás: a tápot szárazon vagy áztatva (langyos vízzel leöntve) adagolja. Biztosítson megfelelő mennyiségű, kifogástalan vizet a kutya részére. A napi adag mennyisége a kutya életkorától, teljesítményétől, kondíciójától és az évszaktól függ.