Elite Sensible 20 kg
db

Elite Sensible 20 kg

A termék ára: 25 750 Ft

21200

Flatazor Elite Sensible 20 kg kutyatáp - Felnőtt, tápérzékeny és válogatós kutyák számára

A TENGER AZ ÉLET ERŐFORRÁSA:

Az Organolysats, egy biológiailag teljesértékű táplálék, amely északi-tengeri halkivonatok felhasználásával készül, tartalmazza mindazokat a szükséges elemeket, amelyek biztosítják az állatok kiegyensúlyozottságát és egészségét. Ezt a tápanyagot - amely aminosavak, az esszenciális (Omega 3 és 6 sorozatba tartozó) zsírsavak, nyomelemek, valamint E és B-vitaminok kiegyensúlyozott koncentrációja - az állati szervezet közvetlenül képes hasznosítani.

KÖNNYEBB EMÉSZTHETŐSÉG:
Az aminosavak polypeptid formájában közvetlenül hatolnak át a bél membránján. A Flatazor Organolysats többszörösen telítetlen zsírsavjai segítik az emésztés szabályozását, így a macska jobban hasznosítja a táplálékot.

FÉNYESEBB SZŐRZET:
A vitaminokban és nyomelemekben gazdag Organolysats fényesebb, puhább szőrzetet és egészségesebb megjelenést biztosít macskájának.

FLATAZOR, TÖBBLET ENERGIA:
A Flatazor kutyaeledelek az "Organolysats" segítségével növelik a kutyák természetes ellenálló képességét, (a mindennapok regenerálódásához szükséges energiát) a vitalitást.

A Flatazor kizárólag kifogástalan minőségű nyersanyagok felhasználásával készült:
- gazdag vitaminokban (A, D3, E, B1, B2, B3, B6, B12) és nyomelemekben (folsav, biotin, kolin),
- fructo-oligosaccharidokat és sörélesztőt tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a bélflórára, biztosítják a könnyű és tökéletes emésztést, az ásványi anyagok jó felhasználódását, illetve limitálják az ürülék mennyiségét,
- rendkívül ízletes,
- a legújabb ipari folyamatok eredményeként az optimális hőkezelési csomagolási technológiák felhasználásával készül.

AJÁNLÁS: Prémium minőségű, teljes értékű eledel tápérzékeny és válogatós kutyák számára ajánljuk, egy éves kortól!