Large Adult Optidigest Athletic Lamb 14kg
db

Large Adult Optidigest Athletic Lamb 14kg

A termék ára: 16 100 Ft

Purina Pro Plan Large Adult Optidigest Athletic Sensitive Digestion Lamb - A nagy méretű, atletikus felépítésű érzékeny emésztésű kutyák igényeihez igazodva ez az eledel klinikailag kipróbált tápanyag-formulával, bárányból származó, kiváló fehérjékkel. Az Optidigest formula válogatott összetevők kombinációja, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz a nagytestű kutyák különleges igényeinek megfelelően, és segít jó kondícióban maradniuk.

A nagy méretű, atletikus felépítésű, érzékeny emésztésű kutyafajták speciális igényeikhez igazított táplálékot igényelnek, amely optimálisan lefedi energia- és tápanyagszükségletüket. A Pro Plan Large Adult Athletic bárány & rizs száraztápot táplálkozás-szakértők és állatorvosok fejlesztették ki, és az Optidigest nevű vitálanyag-formulájának köszönhetően egészséges és aktív életet tud biztosítani a 25kg feletti sportos kutyáknak.

A Pro Plan Large Adult Optidigest Athletic Sensitive Digestion eledel Optidigest formulával prebiotikumokat tartalmaz, melyek bizonyítottan növelik a bifidobaktériumok számát a kiegyensúlyozott bélmikroflóra fenntartására. Különleges összetevői támogatják a bélrendszer egészségét és széklet minőségét. Magas minőségű bárány darabokat tartalmazó kutyaeledel, melyet kutyája szeretni fog, és ami minden tápanyagot megad számára, melyre szüksége van.

Az eledel krokettjeit a nagy méretű kutyák állkapcsához, fogazatához igazodva fejlesztették ki. A táplálkozás-tudomány legújabb ismereteihez igazított száraztáp magas elfogadási aránnyal büszkélkedhet, s azon elven alapul, hogy az optimális összetétel elősegíti az ideális közérzet kialakulását és meglétét.

A Pro Plan Large Adult Optidigest Athletic Sensitive Digestion bárány & rizs jellemzői vázlatosan:

  • Szárazeledel nagy termetű fajták 25 kg feletti felnőtt kutyáinak
  • Az érzékeny emésztéssel rendelkező kutyák számára is könnyen emészthető
  • Prebiotikumokat tartalmaz, melyek bizonyítottan növelik a bifidobaktériumok számát a kiegyensúlyozottabb bélmikroflóra érdekében
  • Segít a bélmikroflóra egyensúlyának fenntartásában
  • Elősegíti a jó minőségű székletet
  • Bárányból származó magas minőségű fehérjét tartalmaz

Összetevők:
Bárány (19%), kukorica, szárított baromfifehérje, rizs (8%), állati eredetű zsiradék, kukoricadara, szárított cukorrépa-apríték, szójaliszt, kukoricaglutén-liszt, hidrolizátum, tojáspor, ásványi anyagok, halolaj.

Árukereső.hu Árukereső.hu