Medium Adult Optidigest Sensitive Lamb 14kg
db

Medium Adult Optidigest Sensitive Lamb 14kg

A termék ára: 16 100 Ft

Purina Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion Optidigest  - Száraztáp érzékeny emésztésű, közepes termetű fajták felnőtt kutyáinak, bizonyítottan javítja a bélflóra egyensúlyát, prebiotikumokkal & kíméletesen párolt csirkehússal.

A Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion csirke & rizs száraztáp könnyen emészthető receptúrája ellátja közepes termetű kutyáját mindazzal a vitálanyaggal, amire annak jó közérzetéhez szüksége van. A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, szárított cikóriagyökér és halolaj fitten és egészségesen tartják kedvencét. Emellett az eledel a bélflóra egyensúlyára és az emésztésre gyakorolt pozitív hatásával kedvez a jobb tápanyagfelszívódásnak.
A különösen kíméletes, párolásos előállítási eljárás gondoskodik arról, hogy a csirkehús eredeti íze és értékes alkotóelemi megmaradjanak. Emellett az eledel krokettjeit a közepes méretű kutyák állkapcsához, fogazatához igazodva fejlesztették ki, s magas elfogadási aránnyal büszkélkedhet a csirkehúst kedvelő kutyák körében. A Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion csirke & rizs a táplálkozás-tudomány legújabb ismereteihez igazított száraztáp - azon elven alapulva, hogy az optimális összetétel elősegíti az ideális közérzet kialakulását és meglétét.

A Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion csirke & rizs jellemzői vázlatosan:

  • Szárazeledel közepes termetű fajták 10 - 25 kg közötti felnőtt kutyáinak
  • Speciálisan érzékeny emésztőrendszerű kutyák táplálkozási szükségleteihez igazítva
  • Klinikailag kipróbált, OPTIDIGEST nevű tápanyagkombináció: igazoltan támogatja az egészséges, kiegyensúlyozott bélflóra meglétét
  • Prebiotikumokkal: természetes prebiotikum-szállítóként cikóriagyökér segíti elő az egészséges bélflóra kialakulását
  • Könnyen emészthető: csirkével készülő receptúra - nem terheli meg az emésztőrendszert
  • Kíméletesen párolva: megmarad az eredeti íz és az értékes tápanyagok
  • Táplálkozás-szakértők és állatorvosok fejlesztették ki: a legújabb tudományos ismeretek alapján összeállított formula szerint
  • Magas elfogadási arány: a közepes termetű kutyák állkapcsához és fogazatához igazított, ízletes krokettekkel
Árukereső.hu Árukereső.hu