Prestige Adult 3 kg
db

Prestige Adult 3 kg

A termék ára: 3 610 Ft

Felnőtt kutyák számára készült teljesértékű, kiváló kutyatáp!

Ez a legjobb teljesértékű kutyatáp, amely kifejezetten felnőtt ebek számára készült. A Prestige Adult tökéletes táplálékforrást jelent kis kedvenceink számára. Teljes mértékben biztosítja a szükséges napi energiamennyiséget, valamint pont annyi fehérjét és zsírt tartalmaz, ami nélkülözhetetlen a szervezetük számára, valamint hozzájárul ahhoz, hogy optimálisan megtartsa testsúlyukat. Az immunrendszer egészséges működését is elősegíti. A táplálék fogyasztását nem befolyásolja a kutyusok mérete, krokett formája miatt könnyedén ehető.

A kutyák kiegyensúlyozott mindennapjaihoz, egészségük megtartásához elengedhetetlen a minőségi kutyatáp. A nem megfelelő eledel veszélyes számukra, súlyos egészségügyi problémákhoz is vezethet. Egy igazán jó kutyatáppal elkerülhetőek a betegségek, és az pénz is megmarad, amit az állatorvosra, gyógyszerekre adtunk volna ki.


 

Összetevők:

A legjobb kutyatáp elengedhetetlen összetevői: Kukorica, búza, szárított csirke, kacsa és pulykahús, szárított hús, szója, almarost, kukoricapehely, állati zsiradék, kacsazsír, hidrolizált állati fehérje, céklapép, lenmag, autolizátum halból (0,4% szerves lizátum), frukto-oligoszacharidok, vitaminok és nyomelemek.

Árukereső.hu Árukereső.hu