Junior Sterilised  10 kg
db

Junior Sterilised 10 kg

A termék ára: 13 000 Ft

SUPREME JUNIOR STERILIZÁLT ATLANTI LAZAC 

Happy Cat Junior sterilizált Atlantik Lachs az ideális táplálék az ivartalanított fiatal macskáknak 6 és 12 hónap között. A zsírral csökkent receptek könnyűek, mégis kielégítőek, és tökéletes alapot nyújtanak a folyamatos növekedéshez. Ezzel a száraz ételekkel a macskának mindennek szüksége van, amire szüksége van ahhoz, hogy nagy és erős legyen.

Ez a száraz étel finom baromfival és könnyen emészthető lazacal készül. Ez a száraz élelmiszer sok értékes fehérjét tartalmaz, és a kis kekszek tökéletesek a 6 és 12 hónapos fiatal macskák számára. Ne feledkezzünk meg az ígéretről! Egy másik pont a holisztikus és egyedülálló Happy Cat Natural Life Concept.

A forradalmi ALL IN ONE koncepció azt jelenti, hogy ez az élelmiszer minden olyan alapvető összetevőt tartalmaz, amelyet a macskának egészségesnek és erősnek kell tartania: a hajhagymának, a fogápolásnak, az omega-3 és az omega-6 zsírsavaknak a bőr és a kabát esetében, az ízgarancia, az állati eredetű fehérje és a Happy Cat Natural Life Concept. A magas taurin szintje és a kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalma optimális vizelet pH-értéket tart fenn, ezáltal megakadályozza a vizeletet.

Telített és ízletes 
Finom lazac és baromfi
Haj labdavezérlés
Taurint tartalmaz

Árukereső.hu Árukereső.hu