6 Fish Cat & Kitten 1,8 kg
db

6 Fish Cat & Kitten 1,8 kg

A termék ára: 8 950 Ft

Orijen 6 Fish Cat & Kitten  macskaeledel - Felnőtt és kölyökmacskák számára - Biológiai szükségleteknek megfelelő szárazeledel80% emberi fogyasztásra alkalmas friss halhúsok - 20% gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények - 0% gabona!
Az óceánokkal határolt Kanadában rengeteg tiszta folyó és tó található. A természeti adottságoknak köszönhetően, az ország halászati iparága különféle halfajtákat bőséges mennyiségben tud biztosítani, amely tökéletesen illeszkedik az ORIJEN filozófiájához.

Az Orijen Cat & Kitten macskaeledel tele van vadon fogott halakkal (min. 75 %), hatféle FRISS halhúst használunk fel a gyártás során - lazac, tavi fehérhal, pisztráng, északi süllő, lepényhal és hering. Az ORIJEN 6 HAL bőséges jól emészthető és tápláló halfehérjékben, ellenben nem tartalmaz gabonákat, illetve gabonakeményítőket, melyek élettani szempontból feleslegesek a macska számára.

A tengeri forrásból származó Omega 3 zsírsavak (EPA és DHA) biológiai szempontból értékesebbek, mint a növényekből kinyert zsírsavak, ezért a macska bőre egészséges, szőrzete csodálatos lesz.

A gabonamentes és alacsony szénhidráttartalmú ORIJEN széles választékban tartalmaz gyümölcsöket és zöldségeket- helyi farmokon termelt russet és édesburgonya, fekete ribizli és napon szárított lucerna, és kertészetekből származó alma és áfonya.

A hasznos tengeri növényeket kézzel gyűjtik a Csendes-óceán ár-apály mosta partjairól, melyek bőségesen tartalmaznak B-vitaminokat és létfontosságú nyomelemeket (cink, mangán és szelén).

Mivel a macska ösztönösen keresi és fogyasztja a számára hasznos füveket, ezért az ORIJEN számos gyógynövényt tartalmaz - cikória, édesgyökér, levendulavirág és borsmentalevél stb. A széles választék lemásolja a természetes étrendet, amellett jótékony hatással van az emésztőrendszerre és a májra.

A macska étrendje szoros összefüggésben van egészségi állapotával. Az ORIJEN 6 HAL macskaeledel természetes és ízletes módon biztosítja az ideális fizikai és mentális állapothoz szükséges tápanyagokat.

Összetevők:
Friss csontozott lazac, heringhúsliszt (alacsony hamutartalom), lazachúsliszt, russet burgonya, friss csontozott süllő, lazacolaj (tartósítva E-vitaminnal), borsó, burgonyakeményítő, fehér halhúslisztek, édes burgonya, friss csontozott tavi fehérhal, friss csontozott hering, halhúsból kinyert ízfokozó, friss csontozott tavi pisztráng, friss csontozott lepényhal, napon szárított lucerna, cikóriagyökér, dehidratált biomoszat, úritök, sárgarépa, spenót, répalevél, alma, tőzegáfonya, fanyarkabogyó, fekete ribizli, kolin-klorid, pszillium, édesgyökér, angyalgyökér, görögszéna, körömvirág, édeskömény, borsmentalevél, kamillavirág, gyermekláncfűgyökér, csombord, rozmaring, tengeri só, vitamin-kiegészítők (A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, niacin, C-vitamin, tiamin-mononitrát, riboflavin, B5-vitamin, B6-vitamin, folsav, biotin, B12-vitamin), ásványianyag-kiegészítők (cink-proteinát, vas-proteinát, mangán-proteinát, réz-proteinát, szelén), szárított Lactobacillus acidophilus készítmény, szárított Enterococcus faecium erjesztett készítmény.


Az Orijen Cat & Kitten 6 Fish macskaeledel 4250 kcal/kg metabolizálható energiát (ME) tartalmaz vagy 470 kcal / 250 ml-es pohár (110 g). A szervezet részére rendelkezésre álló energia 40 százaléka fehérjékből, 20 százaléka gyümölcsökből és zöldségekből, 40 százaléka zsírokból származik.Etetési útmutató:
A biológiai szükségleteknek megfelelő ORIJEN 6 FISH CAT & KITTEN tökéletesen kielégíti bármely fajtájú és korú macska természetes tápanyagszükségletét. Az etetendő eledel mennyisége függ az állat fajtájától, korától, aktivitásától és a környezetétől.

Etesse a macskáját naponta kétszer. Az állat testsúlyát folyamatosan ellenőrizze, és ha szükséges módosítsa az előírt táp mennyiségét.


VEMHESSÉG: a hetedik héten 10 százalékkal, a 8. és 9. héten 20 százalékkal szükséges emelni az etetendő mennyiséget.

LAKTÁCIÓS IDŐSZAK: az eledel mennyiségét 50 százalékkal kell emelni, és napi 3 vagy 4 részletben adja az állatnak.

Friss ivóvíz biztosítása folyamatosan szükséges. Az állat által használt tálakat rendszeresen tisztítsa és fertőtlenítse! A kórokozók elszaporodása az evőeszközök felületén egészségügyi problémákat okozhat!

AJÁNLÁS: kölyök és felnőtt macskák számára egyaránt ajánljuk!
 

Árukereső.hu Árukereső.hu