Cat & Kitten 1,8 kg
db

Cat & Kitten 1,8 kg

A termék ára: 8 200 Ft

Orijen Cat & Kitten 1,8  kg macskaeledel - Felnőtt és kölyökmacskák számára - Biológiai szükségleteknek megfelelő szárazeledel80% emberi fogyasztásra alkalmas húsok - 20% zöldségek, gyümölcsök, gyógynövények - 0% gabona!
A macska ragadozó, ezért a fehérjékben gazdag és változatos húsféleségeket tartalmazó étrend a biológiai szükséglete; gabonákra és szénhidrátokra élettani szempontból nincs szüksége az állatnak.

A magas fehérje-és alacsony szénhidráttartalmú ORIJEN CAT & KITTEN macskaeledel a húsok, gyümölcsök, zöldségek és jótékony hatású füvek hasonló változatosságát biztosítja, mellyel a macska a természetes körülmények között találkozhatna.

A csirke-és pulykahús, az egész tojás, az édes vízi és tengeri halhúsok a gyárba minden nap frissen érkeznek, a szállítás során nem történik fagyasztás. Az ORIJEN CAT & KITTEN biztosítja a biológiai szükségleteknek megfelelő húsalapú étrendet, ellenben gabonákat nem, szénhidrátokat mérsékelt mennyiségben tartalmaz.

A szemes takarmányok helyett, az ORIJEN a szervezet számára széles választékban és a megfelelő mennyiségben biztosít gyümölcsöket és zöldségeket - russet burgonya és fekete ribizli a prérifarmokról, alma és áfonya a kertészetekből, továbbá tengeri moszatok a Csendes-óceán északi vizeiből.

Az Észak-Vancouver-szigeteket körülvevő vizekből halászott lazac friss húsa kiváló forrása az Omega 3 zsírsavaknak (DHA és EPA), melyek a szervezet számára hasznosabbak, mint a növényekből kinyert társaik.

A megfelelő táplálkozás és a kiváló egészségi állapot együttesét a szakemberek által összeállított gyógynövények teszik teljessé; a gyermekláncfűgyökér, az ánizskapor és a borsmentalevél stb. táplálják az emésztőrendszert, és kielégítik a macska ösztönös szükségletét a jótékony hatású fűfélék iránt.

Összetevők:
Friss csontozott csirke, csirkehúsliszt (alacsony hamutartalom), pulykahúsliszt, russet burgonya, friss csontozott lazac (EPA és DHA természetes forrása), heringhúsliszt (alacsony hamutartalom), édesburgonya, friss csontozott tavi fehérhal, borsó, friss csontozott süllő, csirkezsír (E-vitaminnal és citromsavval természetesen tartósítva), csirkemáj, lazachúsliszt, friss csontozott pulyka, friss egész tojás, friss csontozott hering, napon szárított lucerna, lazacolaj, cikóriagyökér, dehidratált biomoszat, spárgatök, sárgarépa, spenót, répalevél, alma, tőzegáfonya, fanyarkabogyó, fekete ribizli, kolin-klorid, pszillium, édesgyökér, angyalgyökér, görögszéna, körömvirág, édeskömény, borsmentalevél, kamillavirág, gyermekláncfű, csombord, rozmaring, tengeri só, vitamin-kiegészítők (A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, niacin, C-vitamin, tiamin-mononitrát, riboflavin, B5-vitamin, B6-vitamin, folsav, biotin, B12-vitamin), ásványianyag-kiegészítők (cink-proteinát, vas-proteinát, mangán-proteinát, réz-proteinát, szelén), szárított Lactobacillus acidophilus készítmény, szárított Enterococcus faecium erjesztett készítmény.

Garantált beltartalom:
Fehérje (min.) 42,0 %
Zsír (min.) 20,0 %
Szénhidrát (max.) 18,0 %
Rost (max.) 2,5 %
Nedvesség (max.) 10,0 %
Kalcium (min. / max.) 1,5 / 1,7 %
Foszfor (min. / max.) 1,2 / 1,4 %
Omega 6 (min) 3,5 %
Omega 3 (min.) 1,2 %
DHA min. 0,7 %
EPA min. 0,4 %
Taurin (min.) 0,5 %
Magnézium (max.) 0,09 %
Hamu (átl. érték) 7,5 %
pH 5,0


Gyógynövények:

Cikóriagyökér
(Chicorium intybus)
350 mg/kg
Édesgyökér
(Glycyrrhiza glabra)
350 mg/kg
Angyalgyökér
(Archangelica officinalis)
350 mg/kg
Görögszéna
(Trigonella foenum-graecum L)
250 mg/kg
Körömvirág
(Calendula officinalis)
200 mg/kg
Édeskömény
(Foeniculum vulgare)
200 mg/kg
Borsmentalevél
(Mentha x piperita)
200 mg/kg
Kamillavirág
(Matricaria recutita)
200 mg/kg
Gyermekláncfűgyökér
(Taraxacum officinale)
150 mg/kg
Csombord
(Satureja hortensis)
100 mg/kg


Az Orijen Cat and Kitten macskaeledel 4350 kcal/kg metabolizálható energiát (ME) tartalmaz vagy 440 kcal / 250 ml-es pohár. A szervezet részére rendelkezésre álló energia 40 százaléka fehérjékből, 15 százaléka gyümölcsökből és zöldségekből, 45 százaléka zsírokból származik.

A biológiai szükségleteknek megfelelő ORIJEN CAT & KITTEN macskaeledel tökéletesen kielégíti bármely fajtájú és korú macska természetes tápanyagszükségletét. Az etetendő eledel mennyisége függ az állat fajtájától, korától, aktivitásától és a környezetétől.

Etesse a macskáját naponta kétszer. Az állat testsúlyát folyamatosan ellenőrizze, és ha szükséges módosítsa az előírt táp mennyiségét.

VEMHESSÉG: a hetedik héten 10 százalékkal, a 8. és 9. héten 20 százalékkal szükséges emelni az etetendő mennyiséget.

LAKTÁCIÓS IDŐSZAK: az eledel mennyiségét 50 százalékkal kell emelni, és napi 3 vagy 4 részletben adja az állatnak.

Friss ivóvíz biztosítása folyamatosan szükséges. Az állat által használt tálakat rendszeresen tisztítsa és fertőtlenítse! A kórokozók elszaporodása az evőeszközök felületén egészségügyi problémákat okozhat!

AJÁNLÁS: kölyök és felnőtt macskák részére ajánljuk!
 

Árukereső.hu Árukereső.hu