Eledelbolt

Lépjen be fiókjába és rendelje újra megszokott termékeit.

KEDVENCEM ELEDELBOLTJA!

Kosár tartalma

Ft -

Tickless Pet Mini Kullancs,Bolhariasztó

9.900 Ft (Bruttó ár)

Black

Cikkszám: TICKLESS_PET_KULLANCSBOLHARIASZT_black-1558001876-1558002076-1558002158-1558002744-1558002794 Kategóriák: ,

Újgenerációs védelem bolhák és kullancsok ellen kistestű kedvenceknek

TICKLESS® Mini – itt a bolhák és kullancsok elleni védelem új generációja. Ez a kicsiny, mégis erős készülék olyan ultrahangos hullámokat bocsát ki, melyek zavarják a bolhákat és a kullancsokat, de kisállatok és az emberek számára nem érzékelhetők. Teljes körű védelmet biztosító csúcskategóriás készülék városi cirkálóknak. Ráadásul újratölthető, hogy minden eddiginél hosszabban tudja megvédeni kedvenceit.

Termékjellemzők:

– Újratölthető lítium-ion polymer akkumulátor microUSB töltővel (kábel mellékelve)
– A készülék ellenáll az átlagos időjárási körülményeknek
– Szupererős rögzítés a biztonságos használathoz
– Fehér/Rózsaszín készülékek éjjeli fény funkcióval

Használata:

Győződjön meg, hogy kedvencén nincsenek élősködők. A biztonság kedvéért mossa meg és vizsgálja át az állatot. Használat előtt töltse a készüléket 4 órán keresztül.

1. Vegye le a nyakörvet az állatról – macskák számára használjon biztonsági zárral ellátott terméket!

2. Válasszon egy szilikon gumit a dobozból – a kisebbet a 10-15 mm, a nagyobbat a 15-20 mm széles nyakörvekhez. (Ennél is vastagabb nyakörvekhez válassza a TICKLESS Pet készüléket.)

3. Helyezze a gumit a készülék egyik oldalsó vájatába. Győződjön meg arról, hogy a gumi teljesen a vájatban van.

4. Helyezze a gumit a készülékkel a nyakörvre és a gumit húzza át a nyakörv alatt és illessze a másik oldalsó vájatba. Ellenőrizze, hogy a gumi teljesen belesimul a vájatba.

5. A gumigyűrűnek szorosan kell fognia a készüléket és a nyakörvet ahhoz, hogy biztosítsa a szupererős rögzítést. Jól rögzítve a TICKLESS biztonságosan a nyakörvön marad.

6. Aktiválja a készüléket: a gomb 2-3 másodperces nyomva tartásával egyszeri vörös fény jelzi a bekapcsolást.

Így működik:

A TICKLESS olyan alacsony frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, amely emberek vagy kisállatok számára nem hallható, de zavarja a kullancsokat és bolhákat a tájékozódásban. A készülék veszélyes vegyi anyagok nélkül működik, így biztonságosan használható mind az emberek, mind a kisállatok védelmére.

Az ultrahang olyan akusztikus (hang) energia, amelynek hullámformái az emberi hallási tartományt meghaladó frekvenciatartományban vannak.

Az emberek által észlelt hangok frekvenciája 20 és 20 ezer hertz (Hz) között vannak. Bár a kutyák és a macskák szélesebb sávban hallanak az embereknél, a 40 kHz-es frekvencia már az ő hallási tartományukon is kívül esik.

Márka

TickLess

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.