Eledelbolt

Lépjen be fiókjába és rendelje újra megszokott termékeit.

KEDVENCEM ELEDELBOLTJA!

Kosár tartalma

Ft -

Nyakörv 46,5 cm

8.700 Ft (Bruttó ár)

 46,5 cm

Cikkszám: ADAPTIL_NYAKRV_465_CM Kategóriák: ,

Az Adaptil nyakörv bizonyítottan segít kontrollálni mind az enyhe, mind a súlyos fokú stresszt, bármilyen korú kutya esetében.

Jellemzők:

– Az ADAPTIL Nyakörv használata egyszerű, kényelmes és folyamatos feromonhatást biztosít kutyájának akkor is, ha a szabadban van.

– A nyakörv ideális megoldás: kölyökkutya szocializációja, utazás, panziózás vagy akár kutyaiskola esetén. A nyakörv két méretben kapható és kb. 4 héten keresztül hat.

– Az ADAPTIL segít a kutyáknak megbirkózni az új élményekből és a félelmet keltő helyzetekből adódó stresszel. Ilyen pl. a szocializációs időszak egy kutyakölyök számára, a mennydörgés és egyéb hangos zajok (pl. tűzijáték), az örökbefogadás, a költözés, az utazás vagy egy új családtag érkezése.

– Az anyakutya ellést követően ún. kutya appeasing feromont bocsát ki a kölykei számára, amelyet az ember nem képes érzékelni. Ez a feromon a biztonság és a megnyugvás üzenetét hordozza a kölyök számára az olyan helyzetben, amikor épp felfedezni indul az őt körülvevő, kihívásokkal teli világot. Az ADAPTIL ennek a feromonnak a szintetikus másolata. Az ADAPTIL kölyök- és felnőtt kutyákban klinikailag bizonyítottan csökkenti a stresszt, amely egyébként nemkívánatos viselkedésformákhoz vezethet, továbbá segít összpontosítani a tanulás során.

– A termék 15 éve van már a piacon, több mint 5 millió kutyán segített, és hatékonyságát 28 tudományos közlemény támasztja alá.

– Az ADAPTIL nem nyugtató vagy bódító hatású szer. Fajspecifikus, vagyis kizárólag kutyák számára érzékelhető. 

Összetétel:

– Kutya appeasing feromon analóg: 5%

– Vivőanyag q.s. 1 nyakörv: 100%

Méretek:

– Kölyök és kistermetű kutya nyakörv – 46,5 cm (Maximum 37,5 cm nyakkerületre)

– Közepes és nagytestű kutya nyakörv – 70 cm (Maximum 62,5 cm nyakkerületre)

Márka

Adaptil

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.