Eledelbolt

Lépjen be fiókjába és rendelje újra megszokott termékeit.

KEDVENCEM ELEDELBOLTJA!

Kosár tartalma

Ft -

Salmon 1200g

1.330 Ft (Bruttó ár)

lazac

Cikkszám: Kennels_salmon_1200g Kategóriák: ,
  • 100% természetes alapanyagok   
  •  Dúsítva vitaminokkal
  •  NEM hozzáadott gabonafélék           
  •  NINCS mesterséges színek
  •  NINCS mesterséges aromák
  •  NO hozzáadott szója  
  •  NO hozzáadott tojás és tejtermék  


93 Kcal / 100 g

A kennelek kedvenc nedves termékeihez az összes felhasznált húst helyi szállítóktól nyerik, és eredetéig teljesen visszavezethető. A kennelek kedvenc nedves termékei 100% -ban természetes alapanyagokat tartalmaznak. A Kennelek kedvenc nedves termékeibe nem adunk mesterséges színezőanyagokat, ízesítőket, tartósítószereket és szóját. A kutyák imádni fogják Kennelek Kedvenc termékeink hús természetes ízét és finom illatát, és Ön, mint tulajdonos, értékelni fogja azt a tényt, hogy optimális egyensúlyban tartja a fehérjét, a természetes olajokat, valamint a hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek a kedvtelésből tartott állatok fenntartásához szükségesek. boldog és egészséges. 

Termékeink ízletessége számottevõ legértékesebb. A kennelek kedvence azok a termékek, amelyek vonzó természetes ízű, természetesen jó ízű és lédús textúrával rendelkeznek, biztosítva, hogy kutyája imádja a húsdarabokat az első harapástól az utolsóig.

Összetétel: hús- és állati származékok, halak és haltermékek (beleértve legalább 4% lazacot), növényi eredetű származékok, vitaminok és ásványi anyagok.

Tápanyagok: Táplálék-adalékok / kg:

A-
vitamin D3-
vitamin E-vitamin
2,250 NE
328 NE
26 mg
Cink-szulfát-monohidrát
Vas (II) -szulfát-monohidrát
Réz-szulfát-pentahidrát Mangán-
szulfát-monohidrát
Nátrium-Szelenit
Kalcium-jodát, vízmentes
24,0 mg
12,5 mg
2,50 mg
2,00 mg
0,04 mg
0,45 mg

Analitikai alkotóelemek:

Nyersfehérje
Nyers zsírtartalom
Szervetlen anyag
Nyersrost
nedvesség
10,0%
6,0%
3,0%
0,4%
80%

Táplálkozási útmutató: Közepes fajtájú (10-25 kg) felnőtt kutya minden nap ¾ – 1 ½-t igényel legalább két étkezés közben. Nagy méretű (25-45 kg) felnőtt kutya minden nap 1 és 2 között igényel legalább két étkezést. Nagyon nagy fajtájú (45-70 kg) felnőtt kutya minden nap 2–3 ¼ mennyiségre képes, legalább két étkezés közben. Friss ivóvíznek mindig rendelkezésre kell állnia.

Tárolás:   Hűvös, száraz helyen tárolandó. A felnyitás után a fel nem használt tartalmat tartsa fedélben levő tartályban, hűtse le és 48 órán belül felhasználja. Legjobban szobahőmérsékleten szolgálják fel, mivel ízletesebb, és még jobban élvezik. Tálalja az ételt tiszta tálban.

Nettó súly: 400gr / 1200gr

Márka

Kennels Favourite

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.