Eledelbolt

Lépjen be fiókjába és rendelje újra megszokott termékeit.

KEDVENCEM ELEDELBOLTJA!

Kosár tartalma

Ft -

Arthromed kapszula 60db

7.800 Ft (Bruttó ár)

Táplálékkiegészítő

60db

Cikkszám: Arthromed kapszula 60db Kategóriák: , ,

Az Arthromed kapszula egy kiegészítő takarmány kutyák részére.

Összetétel:

Egy kapszula tartalma:

Fagyasztva szárított Uj-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) 500 mg

Jellemzők:

Az Arthromed összetevői (glükózaminoglikánok) a porcokban és a kötő-szövetekben a meghatározó kollagén építőkövei.

A glükózaminoglikánok a kötőszövetek természetes alkotórészei, polianionok, amelyek az extra-celluláris vizet a makromolekulákon belül tartják. A fizikai tulajdonságoknak köszönhető, hogy a glükózaminoglikánok növelik a kötőszövetek fizikokémiai szilárdságát, rugalmasságát. Anyag-forgalmi betegségek, mozgászavarok, káros mechanikai hatások a kötőszövetek glükózaminoglikán tartalmának csökkenésével járnak. A veszteség az Arthromeddel pótolható, a gyomor-bélcsatornán át jól felszívódó és a kötőszövetekbe beépülő hatóanyagok a megbetegedett szövetekben gátolják a különféle káros lizoszómális enzimek (glükozidázok, katepszin D, stb.) felszabadulását, ezáltal megakadályozzák a további degenerációt. Serkentik a hialuronsav képződését, ezzel is gyorsítva a gyógyulást.

Javallat:

Inak, ízületek sérüléseinek (fibrilláris szakadások, zúzódás, rándulás, ficam stb.) kiegészítő kezelésére. ín- és ízületgyulladások esetén adjuváns terápiára, speciális esetekben (torzító ízületgyulladás, osteochondrosis, porchiányok, stb.) kezelésekor elsődleges jelentőségű. Verseny- és sportlovaknál a kötőszövetekre háruló fokozott igénybevétel miatt javasolt alkalmazása.

Alkalmazás és adagolás:

Napi 2 kapszula reggel vagy este étkezés közben. A kúraszerű, egy hónapig tartó szedés első 10 napjában a megadott adag kétszeresét célszerű beadni a gyorsabb hatóanyag-bevitel érdekében.

Márka

Vetri-Glycoflex

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.