Eledelbolt

Vetri-Glycoflex 600 tabletta 300 db

21.700 Ft (Bruttó ár)

Táplálékkiegészitő

Cikkszám: _Vetri-Glycoflex_600_tabletta_300_db Kategóriák: ,

Vetri-Glycoflex 600 tabletta 120db

Az ízületek épségének megőrzéséért, izületi porcok és kötőszövetes elemek egészséges fejlődésének támogatására, öregedésének, kopásának megakadályozására, beteg izületek állapot javítására.

Egy tablettában: Új-zélandi zöldajkú kagylókivonat (Perna canaliculus): 600mg

Vetri-Glycoflex 600 tabletta 120db

Az ízületek épségének megőrzéséért, izületi porcok és kötőszövetes elemek egészséges fejlődésének támogatására, öregedésének, kopásának megakadályozására, beteg izületek állapot javítására.

Egy tablettában: Új-zélandi zöldajkú kagylókivonat (Perna canaliculus): 600mg

Új-zélandi zöldajkú kagylókivonat (Perna canaliculus) az izületek rugalmasságának megőrzésére és az egészséges izületi nedv regenerációjának elősegítésére.A Vetri-Glycoflex 600 tabletta összetétele tablettánként: 

Új-zélandi zöldajkú kagylókivonat (Perna canaliculus): 600mg

Sörélesztõ: 260mg

Lucernakivonat (klorofil): 200mgAz izületi problémák az egyik leggyakoribb életminőséget rontó állapot kutyák esetében. Nagy fizikai igénybevitel, növekedési problémák vagy a korral járó elhasználódás és kopás vagy a csontozat , genetikai eredetű eltérések esetén a kutyáknál gyakrabban több izületre kiterjedő súlyos izületi elváltozások jönnek létre.

Az izületek rugalmasságának megőrzése és az egészséges izületi nedv regenerációjának elősegítése érdekében szükséges a megfelelõ mikro-tápanyagok folyamatos biztosítása. A Glycoflex 600 táplálékkiegészítőt pontosan ebből a célból fejlesztették ki.A GlycoFlex 600 tartalmazza a glükozaminoglikánok (GAG) minden típusát, például kondroitin-4 és  kondroitin-6 szulfátokat.

Gazdag összetett fehérjékben, polipeptidekben, természetes kelátkötésű ásványi anyagokban ( kálcium, foszfor, magnézium, szilikon), hosszú szénláncú telítetlen zsírsavakban, enzimekben, vitaminokban és nukleinsavakban is.

A hozzáadott sörélesztő szintén értékes ásványi anyagok (különösen króm), fehérjék, B-komplex vitaminok és biotin forrása.

A benne levõ lucernakivonat, a klorofil, erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyület.

A Glycoflex 600 kivételes táplálékkiegészítő, mely segít megőrizni a kötőszöveti elemek – köztük az izületi nedv, inak, a szalagok és a porc – egészséges állapotát.– Ajánlott a gyors fejlõdésű és nagytestű fajták kölykeinek.

– Gyulladáscsökkentésre különböző izületgyulladások és kötőszöveti bántalmak esetén.

– Az izületi kötőszövetek és csontok műtét utáni regenerálásának támogatására.A kiegészítő előnyös hatásainak a betegség súlyosságától függően 6 héten belül kell jelentkezniük.Adagolás (tabletta/nap):

Az elsõ 4-6 héten:

– 14 ttkg akatt: 1 tabletta naponta

– 14-28 ttkg között: 2 tabletta naponta

– 28-45 ttkg között: 3 tabletta naponta

– 45 ttkg fölött: 4 tabletta naponta

Azt követő időszakban:

– 14 ttkg akatt: 1/2 tabletta naponta

– 14-28 ttkg között: 1 tabletta naponta

– 28-45 ttkg között: 2 tabletta naponta

– 45 ttkg fölött: 3 tabletta naponta

A napi adagot célszerű elosztani és beadni délelőtt és délután.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.