Eledelbolt

Lépjen be fiókjába és rendelje újra megszokott termékeit.

KEDVENCEM ELEDELBOLTJA!

Kosár tartalma

Ft -

Puppy Maxi 33/19 15kg

13.500 Ft (Bruttó ár)

Kölyök nagytestű kutyáknak

(900 Ft/Kg )

Cikkszám: CD_Puppy_Maxi 15kg Kategóriák: ,

A speciálisan használt nyersanyagok és a többi  kiegészítő ennek a takarmánynak lehetővé teszi a jobb és egészségesebb fejlődését a nagytestű kölyökkutyáknak. A Takarmány teljesíti A  legszigorúbb kritériumokat a táplálkozási és dietetikus értékekkel. A fehérjéknek az aránya elsősorban állati eredettű anyagokból van biztosítva (baromfi hús és termékek baromfi húsból). A telítetlen zsírsavak (Omega 3 és Omega 6) kiegyensúlyozott arányba vannak. A tápanyagoknak az aránya egyeként, de még a makro és mikroelemek is úgy vannak összeállítva, hogy biztosítva legyen a megfelelő fejlődés, megelőzve a csont és kötőszöveti zavarokat. A Vitaminok teljesen fedik növekedő kölyökkutyáknak a szükségleteit, továbbá a magasabb a C vitamin aránya, segíti a bioszintézis kollagént, mely szükséges az optimális növekedés és fejlődés érdekében a csont- és a porcszöveteknek. Optimálisan használható probiotikumok megtelepednek a bélrendszerben kívánatos tejsavas mikroflórában és megelőzően védik a bakteriális betegségek ellen. A lehető legjobban kihasználják az összes tápanyagot és vitamint. A takarmányban főleg antianyagok vannak, melyek megelőzően védik a növekedő kölyökkutyákat a vírusos betegségek ellen (parvovirus, rota és corona vírus) és a többi potenciális veszélyes baktérium ellen.

Összetétel: hús és az állati eredetű termékek (szárított baromfi hús, szárított hal hús, lazac kivonat, baromfi máj), gabonafélék (rizs, kukorica), melléktermékek növényi eredettel (kukorica glutén, répa), zsírok és olajak (baromfi zsír, napraforgó olaj, lazac olaj), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és szinezékeket.

Etetés: Takarmányt adagoljuk száraz állapotban, esetleg felöntve langyos vízzel, vagy langyos erőlevessel. Leöntés után ajánljuk 10 perc után adagolni, amíg a szemcsék felszívják magukba a folyadékot. Az Állatnak szükséges biztosítani elegendő ivó vizet is.

Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg  (18 oC-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői:
Protein               33 %
Zsír                   19 %
Hamu                5,5 %
Rostanyag         2,8 %

Hozzáadott adalékanyagok:
Vitamin E (alfatokoferol)                  140 mg/kg
Vitamin A (EU 672)                    19.000 m.j./kg
Vitamin D3 (EU 671)                    1.900 m.j./kg
Fe (vas-szulfát monohidrát E1)         180 mg/kg
I (kálium-jodid E2)                         0,75 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3)     0,6 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4)          24 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5)                       50 mg/kg
Zn (cink-oxid E6)                           120 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8)                    0,23 mg/kg

Tömeg 15 kg
Márka

CD

Kor

Junior, Kölyök

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.