A klasszikus földközi-tengeri konyha különleges hozzávalói már régóta természetes védelmet kínálnak a modern civilizációs betegségekkel, a szív- és keringési problémákkal szemben. Különösen ki kell emelni itt a speciális, nagyon zamatos földközi-tengeri zöldfűszereket, a természetes olivaolajat, a koleszterinszegény bárányt, a nyomelemekben gazdag tengeri sót és a vörösborszőlő polifenol-szubsztanciáit.
Összetétel a beltartalomnak megfelelő arányban:
kukorica, porított bárányhús (10%), porított lazac (10%), rizsliszt, porított szárnyashús (5%), burgonyaliszt, melaszozott répaszelet, májhidrolizátum, szárnyaszsír, olivaolaj (1%), almatönköly (szárított), teljes tojáspor, nátriumklorid, élesztő (szárított), árpa (fermentált), tengeri alga (szárított), lenmag, tengeri só, tönköly piros szőlőből, bodzabogyó, csombor, majoranna, kakukkfű, riozmaring, ánizstermés, bazsalikom, köménytermés, bodzavirág, levendulavirág, zsályalevél, articsóka, borsmenta, gyermekláncfű, koriander, rozmaring, fokhagyma, édesgyökér, kakukkfű, nyárfalevél, csalán, spirea, kamilla
Elemzés:
Min. nyersprotein % 20 Arginin % 1,3 Emészthető nyersprotein % 18,5 Max. nyers zsír % 7 Max. nyersrost % 3 Max. nyershamu % 7 Max. nedvesség 8
Értékelések
Még nincsenek értékelések.