Eledelbolt

Ft -

Light 23/10 15 kg

9.250 Ft (Bruttó ár)

Felnőtt kutyáknak

(600 Ft/Kg)

Cikkszám: CD_Light_2310_kutyatap_15_kg Kategóriák: ,

A felhasznált nyersanyagok biztosítanak alacsony arányt a fehérjék és az energia magas standard dietetikát a kellő minőségű fehérjéknek és zsíroknak. A takarmány összetevői (elsősorban baromfi hús és termékeke baromfihúsból beleértve rizs) alkotnak optimális eledelt idősebb vagy túlsúlyos kutyáknak. Csökkentett aránya a fehérjéknek és energiának megőrzi a teljes értékű összetételét a  makro és mikroelemeknek, beleértve a vitamin arányát. A magas C-vitamin tartalma támogatja a kollagén szintézist, és ezzel biztosítja a jobb regenerációt a csont- és porcszöveteknek és kiváló a sebek gyógyulásához. Az idősebb kutyáknál is megelőzi a fog mozgását és a foghullást. A C vitamin hozzájárul az ellenálló képesség növeléséhez, arányban az immunrendszerben tartalmazott probiotikumokkal, melyek pozitívan alakítják a bél mikroflórát. Ezzel az eljárással javítják a bevitelt és a kihasználást a vitaminok és ásványok ebben a takarmányban.

Összetétel: gabonafélék (rizs, kukorica), hús és az állati eredetű termékek (szárított baromfi hús, szárított hal hús, lazac kivonat), melléktermékek növényi eredettel (kukorica glutén, répa), zsírok és olajak (baromfi zsír, napraforgó olaj, lazac olaj), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

Etetés: A takarmányt adagoljuk száraz állapotban, esetleg felöntve langyos vízzel, vagy langyos erőlevessel. Leöntés után ajánljuk 10 perc után adagolni, amíg a szemcsék felszívják magukba a folyadékot. Az  Állatnak szükséges biztosítani elegendő ivó vizet is.

Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg  (18 oC-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői:
Protein               23 %
Zsír                   10 %
Hamu               7,2 %
Rostanyag        3,3 %

Hozzáadott adalékanyagok:
Vitamin E (alfatokoferol)                  120 mg/kg
Vitamin A (EU 672)                    14.000 m.j./kg
Vitamin D3 (EU 671)                    1.400 m.j./kg
Fe (vas-szulfát monohidrát E1)         150 mg/kg
I (kálium-jodid E2)                           0,6 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3)     0,4 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4)          11 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5)                       55 mg/kg
Zn (cink-oxid E6)                           105 mg/kg

Tömeg 15 kg
Márka

CD

Kor

Felnőtt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.