Eledelbolt

Lépjen be fiókjába és rendelje újra megszokott termékeit.

KEDVENCEM ELEDELBOLTJA!

Kosár tartalma

Ft -

Yorkshire Pork 2 kg

6.900 Ft (Bruttó ár)

sertés és pézsmatök

(3450ft/kg)

Elfogyott

Cikkszám: Acana_Pork 2 kg Kategóriák: ,

ACANA PORK & BUTTERNUT SQUASH

Biológiai szükségleteknek megfelelő, korlátozott összetételű gabonamentes száraz kutyatáp minden korú és méretű kutyák számára

A gabonamentes ACANA PORK & BUTTERNUT SQUASH kizárólag sertésből származó állati alapanyagokból készült. Tápanyag-allergia gyanúja esetén, eliminációs diétához is kiválóan alkalmas az egyfehérjés termék. Az eledel sertéshús mellett, májat, vesét és porcokat is tartalmaz az Egész Préda arányainak megfelelően, ezért egy kivételével az összes tápanyag természetes formában található meg benne. A válogatós és nehezen evő kutyákra gondolva, a tápszemcséket fagyasztva szárított sertésmájjal vadítottuk meg.

A pézsmatök bőségesen tartalmaz az emésztőrendszer működését támogató étrendi rostokat. A rostjainak jelentős része vízben oldható, melyek képesek magukba szívni a vastagbélben található vizet, ezért a széklet állaga szilárdabb lesz.

ÖSSZETÉTEL
Csontozott sertés (20 %)*, dehidratált sertés (20 %), zöldlencse, vöröslencse, sertésmáj (5 %)*, pézsmatök*, sertészsír (3 %), zöldborsó, sárgaborsó, canolaolaj, alga (DHS és EPS forrás), garbanzó bab, úritök*, sárgarépa*, sertésvese (2 %)*, fagyasztva szárított sertésmáj, lucerna, cikória, gyömbérgyökér, borsmentalevél, citromfű, szárított Enterococcus faecium erjesztett készítmény.
Az ACANA friss, nyers és természetes alapanyagokból készül, ezért a tápszemcsék alakja és színe eltérő lehet!
EGYETLEN TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTŐ
Cink-proteinát.
* Frissen érkezik.

Egy modern kutyaeledel úgy van összeállítva, hogy a lehető legtökéletesebben másolja le az Anyatermészet által a kutyafélék részére biztosított étrendet.
Az ACANA Sertés és Pézsmatök alapanyagainak 50 %-a sertés, amely magában foglalja a legértékesebb részeket, húst, belsőségeket és porcot, melyek rengeteg értékes tápanyaggal látják el a szervezetet természetes formában. Ezért csökkenthető radikálisan a szintetikus kiegészítők fajtái és mennyisége.
Az ACANA Sertés és Pézsmatök csak egyetlen táplálék-kiegészítőt tartalmaz a cink-proteinátot.

Márka

Acana

Kor

Felnőtt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.